Goeie Vibes – Blog voor RebelSpaces

Home » Goeie Vibes – Blog voor RebelSpaces

Goeie Vibes – Blog voor RebelSpaces

Na de kerstvakantie begon mijn fulltime ondernemerschap. Toegegeven; ik werk al jaren als zzp-er maar had er tot afgelopen oktober nog een baantje naast. Dat maakte dat ik minstens twee dagen in de week een vast ritme had en een werkplek buiten de deur. Van oktober tot en met december trok ik mij terug in een boshutje om mijn roman af te maken en zo begon na de kerstvakantie mijn onderneming: VanKoren | Goed verteerbare teksten

Toen ik de jongens van RebelSpaces ontmoette tijdens een netwerkbijeenkomst was ik direct geïntrigeerd. Ik moest even moeite doen om door het vakjargon heen te horen en te snappen waar ze zich mee bezig houden. RebelSpaces is de werkplek van StartUp Mix. En Start Up Mix houdt zich bezig met het samenbrengen van mensen met kennis en goede ideeën en het bedrijfsleven om gezamenlijk duurzaamheidsuitdagingen aan te gaan. De plek waar het zich allemaal afspeelt is RebelSpaces, een grote ruimte bovenin de Honig.

Zonder precies duidelijk te hebben wat we elkaar te bieden hadden, maakten we een vervolgafspraak, Shad en ik. Ik ging koffie drinken in de Honig. RebelSpaces is groot. Er zijn werkplekken, een zithoek, een grote keuken, een boekenhoekje en chillruimte met hangmatten. Als je beter kijkt, en je laat informeren, zie je dat alles duurzaam is. Zo zijn de tafels gemaakt van oude spijkerbroeken, is de keuken een marktplaatskoopje, zijn de stoelen een restfabricaat van Eftelingkostuums. Duurzaamheid staat voorop, zoveel is duidelijk. Het is niet alleen dát wat me aanspreekt aan de plek. RebelSpaces is een plek waar ideeën groeien, waar mensen samen worden gebracht, waar serieus wordt gewerkt, waar het mij soms de pet te boven gaat maar waar wél iets gebeurt. Er hangen goede vibes!

Ik besluit al snel om gebruik te gaan maken van de flexibele werkplekken. Concreet betekent dat dat ik op dagen waarin ik mijzelf ongeconcentreerd zie weglopen van mijn werkkamer om te stofzuigen, nóg een rondje met de hond te gaan of beneden de krant te gaan lezen, ik nu op de fiets spring om daar te gaan werken. Er is altijd wel een tafeltje vrij. Hoe dat bevalt, wat ik tegenkom en meemaak is de komende tijd te lezen. Tot hier dus of tot in RebelSpaces!

Door |2019-03-12T12:42:03+00:008 maart 2019|0 Reacties

Laat een Reactie achter

Contact

Advies nodig? Laat hier je gegevens achter!